Thursday, February 28, 2008

Νέες χαμηλότερες τιμές πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Νέες προσφορές και χαμηλότερες τιμές έχουν να παρουσιάσουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών από το νέο έτος. Οι υπηρεσίες μπορεί να μην είναι καινούργιες ωστόσο οι τιμές είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Παρακάτω παρουσιάζονται τα νέα πακέτα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

ΟΤΕ

Νέες χαμηλότερες τιμές, έως και 44,5% ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για το conn-x όπου η νέα τιμή στην ταχύτητα των 1024 είναι στα 16,50 ευρώ το μήνα. Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας ακόμα μεγαλύτερης ταχύτητας, έως 24 Mbps, στην τιμή των 29,90 ευρώ το μήνα.

Vivodi

Η νέα προσφορά της Vivodi περιλαμβάνει πρόσβαση στο Internet στα 8Mbps με 11 ευρώ το μήνα. Συγκεκριμένα, με το DSLcube προσφέρει μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της έως 8Mbps ασταμάτητο «σερφάρισμα», με €99 για 9 μήνες.Η προσφορά ισχύει και για συνδέσεις ADSL εκτός του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi (πρόσβαση τύπου ΑΡΥΣ) σε ταχύτητες έως 2Mbps για 6 μήνες. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει το τέλος ενεργοποίησης της ADSL πρόσβασης καθώς και modem/router συμβατό με PSTN & ISDN γραμμές.

OTENET

Το OTENET OnDSL Kit προσφέρει νέες ταχύτητες έως 8Mb από 16,50 ευρώ το μήνα. Σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά, η τιμολόγηση των υπηρεσιών διαμορφώνεται ως εξής: για ταχύτητες 768Kbps και 1Mb το αρχικό κόστος για 4 μήνες είναι στα 66 ευρώ και η μηνιαία χρέωση (5ο μήνα μέχρι και 12ο) 16,50 ευρώ ενώ για 2048Kbps το αρχικό κόστος για 4 μήνες είναι στα 78 ευρώ και το πάγιο 19,50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει με την αποδοχή 6μηνης δέσμευσης ενώ η μειωμένη χρέωση της προσφοράς ισχύει για 12 μήνες και για νέες πωλήσεις από 20/12/2007 έως και 10/01/2008.

Forthnet

Η Forthnet με το νέο πακέτο ADSL προσφέρει ταχύτητα έως 24Mbps από το ιδιόκτητο δίκτυο της. Συγκεκριμένα, έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην τιμή των 21,50 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, σας δίνει δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (έως 31/01/08)

Σημειώνεται ότι στις περιοχές που προσωρινά δεν υπάρχει κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet η υπηρεσία διατίθεται στην ταχύτητα του 1Mbps.

Hol

Το νέο πακέτο από την Hol περιλαμβάνει Ιnternet και τηλεφωνία σε ένα πακέτο από 21,90 ευρώ το μήνα χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με ταχύτητα ως 24Mbps. Παράλληλα, η νέα προσφορά, περιλαμβάνει: Τηλεφωνία για σταθερά εντός Ελλάδας και σε 38 χώρες με τιμή χαμηλότερη της αστικής ΟΤΕ, δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός, δωρεάν ενεργοποίηση διατηρώντας τον τηλεφωνικός σας αριθμό και 1 ώρα δωρεάν κάθε μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις για 6 μήνες

On Telecoms

Το πακέτο της On «Όλα σε Ένα», που προσφέρεται τώρα σε χαμηλότερη τιμή, σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε τηλεφωνία, Internet τηλεόραση με 35 ευρώ το μήνα. Συγκριμένα, στον τομέα της τηλεφωνίας περιλαμβάνεται η διατήρηση του ίδιου τηλεφωνικού αριθμού, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς. Παράλληλα, προσφέρει πρόσβαση ADSL με ταχύτητες μέχρι 16 Mbps και ασύρματο ADSL modem/router. Η υπηρεσία της τηλεόρασης διαθέτει ελληνικά και διεθνή κανάλια, επιλογή ταινιών και συνδρομητικά κανάλια της Nova (προαιρετικά).

Tellas

Η Tellas, ανακοίνωσε υψηλότερες ταχύτητες που φτάνουν τα 12Mbps με 18,95 ευρώ και με το πρόγραμμα DSL Switcher, μπορείτε να μεταφέρετε την ADSL σύνδεσή σας κερδίζοντας 1 μήνα δωρεάν συνδρομή. Η ταχύτητα 12Mbps προσφέρεται στις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Tellas ενώ για τις περιοχές που δεν καλύπτονται η ταχύτητα είναι στα 1 Mbps/256 Kbps.

Παράλληλα, για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, μπορείτε να συνδυάσετε το πρόγραμμά σας με την υπηρεσία Σταθερής Τηλεφωνίας Tellas No Limit με Προεπιλογή Φορέα και συνολικό κόστος 36,90 ευρώ το μήνα.


Πηγη Καθημερινη

No comments: